Ontspan van een Thai olie massage

Thai olie massage

U boekt een Thai olie massage bij ons vanaf 60 minuten, uit te breiden tot 90 en 120 minuten.

Vanaf 90 minuten is een massage combinatie mogelijk, dus bijvoorbeeld Thai massage en olie massage. De tarieven vindt u hiernaast.

Wat kunt u verwachten van een Thaise olie massage?

Bij een Thaise oliemassage wordt de huid gemasseerd met een geurloze etherische olie. Deze olie zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, wat bijdraagt aan de afvoer van afvalstoffen. De massage wordt uitgevoerd op een massagetafel en bestaat uit een combinatie van lange, zachte bewegingen en korte kneedbewegingen. Onder de handdoek draagt u alleen uw ondergoed.

Welke effecten kunt u zoal verwachten na een Traditionele Thaise Massage?

 • De spierspanning wordt verlaagd , u ervaart minder pijn in rug, schouders, armen, benen en geeft verlichting bij hoofdpijn en migraine
 • Uw energiestroom wordt verbeterd. Hierdoor verdwijnen blokkades
 • Minder vermoeidheid en een beter slaappatroon
 • U voelt zich minder depressief en is effectief bij stress
 • Beter voor uw huid. Regelmatige massage verjongd het lichaam
 • Meer flexibiliteit waardoor u zich prettiger kunt bewegen
 • Boost van uw bloed en lymfe systeem door een betere circulatie
 • U bent beter bestand tegen infecties door verbetering van uw afweer systeem.
 • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd door een betere circulatie van uw bloed en lymfe. Goed  voor uw organen.
 • De Thaise massage draagt bij voor een langer en gezondere levensstijl
 • Algeheel gevoel van welbevinden en beter in het leven staan

De prijzen voor onze massage behandeling zijn als volgt:

30 minuten (voetmassage)

€ 35,-

60 minuten

€ 60,-

90 minuten

€ 85

120 minuten

€ 110,-

‎‎ ‎‎ 

Stap 1

voorafgaand aan de massage

Wij raden u aan om, voordat u bij ons komt, thuis te douchen. Onze authentiek Thaise masseuse neemt u mee naar een aparte kamer waar u de gelegenheid krijgt om u om te kleden.

Nadat u zich heeft omgekleed, mag u plaatsnemen. De masseuse plaatst een doek op het gedeelte dat niet wordt gemasseerd om ervoor te zorgen dat uw lichaam warm blijft.

Stap 2

laat alles los: de Thaise massage

Tijd om te genieten! Zorg ervoor dat u zo comfortabel mogelijk ligt, terwijl u geniet van de heerlijke ontspannende Thaise massage. Aan het begin van de Thaise massage ligt u op uw buik, waarna u gedurende de massage (indien u dat wenst) op uw rug gaat liggen. Tijdens de massage masseren wij uw hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, buik, borst, benen en voeten. Voorafgaand en tijdens de behandeling bent u in de gelegenheid om het tempo en de druk aan te geven.

Gedurende de massage worden de drukpunten in het lichaam – in het Thais ook wel sen genoemd – en knopen in de spieren los gemasseerd. De massage heeft een therapeutische werking voor vele geestelijke en lichamelijke klachten zoals astma, migraine, spier- en gewrichtspijn, stress, hoge bloeddruk, slapeloosheid en depressiviteit. Daarnaast verbetert de massage het immuunsysteem en de bloedsomloop.

Stap 3

na de behandeling: voel u herboren!

Na de massage voelt u zich helemaal zen. U zult ervaren dat uw spieren heerlijk los zitten en dat u zich uitgerust voelt. Vergeet niet om na de traditionele Thaise massage een glas water of thee te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die tijdens de massage zijn losgekomen uit het lichaam te verwijderen.

‎‎ ‎‎ 

Boek een Thaise Massage en voel je als herboren!

Toe aan ontspanning of heeft u bijvoorbeeld rug, nek of schouderklachten waar u vanaf wilt? Maak dan nu online een afspraak bij onze salon in Bleiswijk. Onze Thaise masseuses staan voor kwaliteit: ze leerde het vak op de beroemde Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok.

Boek nu een massage