Herstel de balans tussen lichaam en geest met een Thaise voetmassage

Thaise voet massage

De gedachte achter de Thaise voetmassage is dat er een verstoorde balans is in de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de Thaise voetmassage is deze weer te herstellen.

Bloedcirculatie op gang brengen door voetmassage

De gehele zenuwstelstel van de mens is terug te vinden in de voet. Daarom heeft voetmassage een positieve invloed op onze lichaam. Door te masseren breng je de bloedcirculatie op gang van bepaalde organen en lichaamsdelen. Je stimuleert een orgaan door het corresponderende reflexpunt op de voet te masseren. 

Vermindering van lichamelijke en geestelijke spanning

Het doel van een voetreflexmassage is vermindering van lichamelijke en geestelijke spanning. De Thaise voetreflexmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen. Daarna wordt de voet licht gemasseerd en behandeld met de acupressuur methode. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. Door de voetreflexmassage worden de organen gestimuleerd in hun werking, en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

De prijzen voor onze massage behandeling zijn als volgt:

30 minuten (voetmassage)

€ 35,-

60 minuten

€ 60,-

90 minuten

€ 85

120 minuten

€ 110,-

‎‎ ‎‎ 

Stap 1

voorafgaand aan de massage

Wij raden u aan om, voordat u bij ons komt, thuis te douchen. Onze authentiek Thaise masseuse neemt u mee naar een aparte kamer waar u de gelegenheid krijgt om u om te kleden.

Nadat u zich heeft omgekleed, mag u plaatsnemen. De masseuse plaatst een doek op het gedeelte dat niet wordt gemasseerd om ervoor te zorgen dat uw lichaam warm blijft.

Stap 2

laat alles los: de Thaise massage

Tijd om te genieten! Zorg ervoor dat u zo comfortabel mogelijk ligt, terwijl u geniet van de heerlijke ontspannende Thaise massage. Aan het begin van de Thaise massage ligt u op uw buik, waarna u gedurende de massage (indien u dat wenst) op uw rug gaat liggen. Tijdens de massage masseren wij uw hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, buik, borst, benen en voeten. Voorafgaand en tijdens de behandeling bent u in de gelegenheid om het tempo en de druk aan te geven.

Gedurende de massage worden de drukpunten in het lichaam – in het Thais ook wel sen genoemd – en knopen in de spieren los gemasseerd. De massage heeft een therapeutische werking voor vele geestelijke en lichamelijke klachten zoals astma, migraine, spier- en gewrichtspijn, stress, hoge bloeddruk, slapeloosheid en depressiviteit. Daarnaast verbetert de massage het immuunsysteem en de bloedsomloop.

Stap 3

na de behandeling: voel u herboren!

Na de massage voelt u zich helemaal zen. U zult ervaren dat uw spieren heerlijk los zitten en dat u zich uitgerust voelt. Vergeet niet om na de traditionele Thaise massage een glas water of thee te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die tijdens de massage zijn losgekomen uit het lichaam te verwijderen.

‎‎ ‎‎ 

Boek een Thaise Massage en voel je als herboren!

Toe aan ontspanning of heeft u bijvoorbeeld rug, nek of schouderklachten waar u vanaf wilt? Maak dan nu online een afspraak bij onze salon in Bleiswijk. Onze Thaise masseuses staan voor kwaliteit: ze leerde het vak op de beroemde Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok.

Boek nu een massage