Geniet van een heerlijke ontspannende Thaise massage

Traditioneel Thai massage

U boekt een Thaise massage bij ons vanaf 60 minuten, uit te breiden tot 90 en 120 minuten.

Vanaf 90 minuten is een massage combinatie mogelijk, dus bijvoorbeeld Thai massage en olie massage. De tarieven vindt u hiernaast.

Wat kunt u verwachten van de Thai massage?

Tijdens deze traditionele massage wordt geen olie gebruikt. De massage wordt uitgevoerd op een stevig bed/matras op de vloer. Het hele lichaam wordt tijdens deze massage (stevig) gemasseerd en tevens worden er  rek – strekoefeningen uitgevoerd.

Het hele lichaam wordt soepel gemaakt en blokkades worden opgeheven. Deze massage is ter bevordering van de doorbloeding  en het lymfesysteem wordt gestimuleerd. De masseuse maakt tijdens deze massage gebruik van handen, voeten en ellebogen en soms wordt zelfs het hele lichaamsgewicht ingezet. U komt als herboren terug!

De prijzen voor onze massage behandeling zijn als volgt:

30 minuten (voetmassage)

€ 35,-

60 minuten

€ 60,-

90 minuten

€ 85

120 minuten

€ 110,-

‎‎ ‎‎ 

Stap 1

voorafgaand aan de massage

Wij raden u aan om, voordat u bij ons komt, thuis te douchen. Onze authentiek Thaise masseuse neemt u mee naar een aparte kamer waar u de gelegenheid krijgt om u om te kleden.

Nadat u zich heeft omgekleed, mag u plaatsnemen. De masseuse plaatst een doek op het gedeelte dat niet wordt gemasseerd om ervoor te zorgen dat uw lichaam warm blijft.

Stap 2

laat alles los: de Thaise massage

Tijd om te genieten! Zorg ervoor dat u zo comfortabel mogelijk ligt, terwijl u geniet van de heerlijke ontspannende Thaise massage. Aan het begin van de Thaise massage ligt u op uw buik, waarna u gedurende de massage (indien u dat wenst) op uw rug gaat liggen. Tijdens de massage masseren wij uw hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, buik, borst, benen en voeten. Voorafgaand en tijdens de behandeling bent u in de gelegenheid om het tempo en de druk aan te geven.

Gedurende de massage worden de drukpunten in het lichaam – in het Thais ook wel sen genoemd – en knopen in de spieren los gemasseerd. De massage heeft een therapeutische werking voor vele geestelijke en lichamelijke klachten zoals astma, migraine, spier- en gewrichtspijn, stress, hoge bloeddruk, slapeloosheid en depressiviteit. Daarnaast verbetert de massage het immuunsysteem en de bloedsomloop.

Stap 3

na de behandeling: voel u herboren!

Na de massage voelt u zich helemaal zen. U zult ervaren dat uw spieren heerlijk los zitten en dat u zich uitgerust voelt. Vergeet niet om na de traditionele Thaise massage een glas water of thee te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die tijdens de massage zijn losgekomen uit het lichaam te verwijderen.

‎‎ ‎‎ 

Boek een Thaise Massage en voel je als herboren!

Toe aan ontspanning of heeft u bijvoorbeeld rug, nek of schouderklachten waar u vanaf wilt? Maak dan nu online een afspraak bij onze salon in Bleiswijk. Onze Thaise masseuses staan voor kwaliteit: ze leerde het vak op de beroemde Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok.

Boek nu een massage